OVER M

Persoonlijk :

…love great food, love to cook & create, exceptional mom of 2 little princesses, pinterest addict, hobby photographer,

trendwatcher interior & fashion, self-proclaimed partyplanner,

love to travel, love hiking into nature,

love sun & sea ,love music,

love life.…’

In mijn werk :

...hou ik van uitdagingen en oplossingen zoeken waarbij ik mijn creativiteit volledig kan loslaten.

Ik hou ervan mensen te helpen en blij te maken. Ik studeerde Secretariaat-talen en Graduaat Boekhouden. Ik deed ook grafische vormgeving en kunstacademie. Mijn passie ligt in het organiseren en uitwerken van events. Vanuit dit standpunt startte ik Concept by M.

Zo kan ik het beste uit de twee werelden combineren !

Waarom:

Overal hoor ik mensen zeggen dat ze te weinig tijd overhouden om hun administratie op orde te krijgen, dat taken blijven liggen omdat ze zich vanzelfsprekend willen richten op hun kernactiviteit. Oa offertes uitwerken, facturen in/out, debiteurenbeheer, ... kan u doorschuiven. Voor u een last, voor mij een uitdaging. Met voor u het grote voordeel dat u geen extra personeel hoeft aan te werven voor die enkele uren per week.

Niet alleen zelfstandigen hebben het druk :

Ook privé gebeurt het vaak dat zaken achteruit geschoven worden omdat er gewoon geen tijd voor is. Grote gezinnen, drukke gezinnen... Droomt u ook van die kaboutertjes die het even overnemen? Wat het probleem ook is, ik neem het graag over.

Zelf, of voor grotere projecten samen met mijn collega-partners, gespecialiseerd in allerlei domeinen: schilder, interieurarchitect, tuinaanleg -en onderhoud, karweiwerken, schrijnwerkers, catering, etc...